Loodus Internetis: http://www.loodus.ee/el

Kristel Ader


Eelmises numbris alustasime oma retke virtuaalmaailmas, tegime tutvust Looduse Lehekülgedega. Nii nagu reaalmaailmas, viivad ka interneti kodulehekülgedelt rajad järgmise koduni. Looduse Lehekülgedelt leiame hõlpsasti teeotsa ka ajakirja Eesti Loodus enda koju – Eesti Looduse koduleheküljele.

Meie kodulehekülg on oma sõpru külla oodanud juba kolm aastat, praegusel ajal avaneb uks umbes kahel tuhandel korral kuus.

Eesti Looduse koduleheküljelt leiate palju seda, mis on tuttav ka meie paberväljaandest. Samas on sala- dusi, mis jäävad teile kättesaamatuks, kui te arvuti kaudu ülaltoodud aadressi ei kliki.

Vahest ehk populaarseim on aineregistri otsingunupp. Seda kasutades pääseb paljude aastakäikude lappamisest, ühe hetkega on teada, millise Eesti Looduse numbri millistel lehekülgedel on kirjutatud teid huvitaval teemal. Ja andmebaas on suur, hõlmates kõiki pärast sõda ilmunud Eesti Looduseid.

Silmailu leiate galeriist, aeg-ajalt saab teadmisi kontrollida mõistatusi lahendades, teadetetahvlilt leiate ühtteist ajakohast ja leheküljel on muidugi ka linke teistele looduse lehekülgedele.