Loodus ja Internet: Eestimaa Looduse Fondi kodulehekülg

Kristel Ader


Kui me aasta alguses seda sarja alustasime, polnud kellelgi veel aimu, kui palju on Internetis üleval loodust käsitlevat eestikeelset materjali. Tõepoolest, loodusehuvilised püüavad üha enam endakogetut ka teistega jagada ja nii tekib uusi huvitavaid lehekülgi nagu seeni vihma ajal…

Seekord kaeme, mida pakuvad meile otseselt looduse kaitsmisega tegelevad inimesed. Imekauni kujundusega Eestimaa Looduse Fondi koduleheküljelt saab nii teavet kui ka silmarõõmu. Siit leiame välismaa ja Eesti kõige värskemaid looduseuudiseid, põletavamaid probleeme on pikemalt lahatud. Ja ärge unustage lugemast Metsavahi arvamust.

ELF-i kodulehekülg on koht, kuhu tasuks kiigata neil, keda huvitab looduskaitse ajalugu. Nii nagu loodus ise, pole tumm ka see kodulehekülg – vastavat nuppu klikkides toob Internet loodushääled teie kodudesse. Ja enne kui külalisteraamatusse oma kirjaread tipite, lugege, mis organisatsioon see ELF üldse on ja milliste projektidega ta tegeleb. Kui juba kirjutamiseks läks, siis ei tasu unustada, et siit saate saata oma sõbrale postkaardi.

Lõpetuseks soovitame läbi lugeda Alam-Pedja looduskaitseala õpperaja kirjelduse, ja siis ruttu loodusesse – esimesed jõhvikad on kohe-kohe valmimas.

http://www.elfond.ee